Value creation in online brand communities on Youtube - Tikkanen, Sami (2023)
Brändien ja tutkijoiden kiinnostus Web 2.0 ja sosiaalisen median mahdollistamia online-brändiyhteisöjä kohtaan on noussut viime vuosien saatossa. Näiden yhteisöjen keskiössä on yhteisön jäsenten välinen vuorovaikutus, joka sitouttaa ja tuottaa arvoa sekä jäsenille, että brändille. Online-brändiyhteisöjä on tutkittu muun muassa erilaisilla keskustelufoorumeilla ja Facebookissa, mutta suosittu videopalvelu, Youtube, on jäänyt vähemmälle huomiolle tässä yhteydessä.