Communicative functions of #BTSLoveMyself on Twitter - Käki, Erin (2022)
Tämä kandidaatintutkielma käsittelee niitä kommunikatiivisia keinoja, jotka ovat tunnistettavissa faniyhteisö ARMY:n käyttäessä (#)BTSLoveMyself hashtagia. Hashtag on osa UNICEF:in ja eteläkorealaisyhtye BTS:n yhteistä LOVE MYSELF- kampanjaa, joka tukee nuoria ja pyrkii yhdistämään heitä yhteiseen keskusteluun ympäri maailmaa, levittäen sanomaa itsensä rakastamisen tärkeydestä.