Utvecklingen av muntliga övningar i tre läroböcker i svenska : från 1980-talet till 2020-talet - Torikka, Sara (2023)
Tämän tutkielman tarkoituksena oli selvittää miten suulliset tehtävät ovat kehit-tyneet ruotsin kielen oppikirjoissa 1980-luvulta 2020-luvulle. Tarkoituksena oli myös selvittää millainen painoarvo suullisella kielitaidolla on näissä kolmessa oppikirjassa.