Teaching English through digital exercises : a material package for upper secondary EFL teachers - Saloniemi, Suvi (2023)
Tutkielma on digitaalisiin opetusmenetelmiin pohjautuva materiaalipaketti lukion englannin kielen opettajille. Lisääntyvä digitalisaatio yhteiskunnassa ja digitaalisten taitojen vaadittavuus lukio-opetuksessa on tehnyt digitaalisesta materiaalista entistä yleisempää ja tärkeämpää. Digitaalisten taitojen vaadittavuus on myös lisännyt monilukutaidon, ja siihen liittyvän digilukutaidon tarpeellisuutta. Yhdistyneiden Kansakuntien mukaan moni- ja digilukutaidot on nimetty olennaisiksi taidoiksi kaikille aikuisille vuoteen 2030 mennessä (Antony et al. 2019).