Päätöksenteko hajautetussa johtoryhmässä - Reinikainen, Elias (2023)
Tämän tutkielman tavoitteena on kuvata ja jäsentää, millaista vuorovaikutusta hajautetun johtoryhmän päätöksenteon eri vaiheissa esiintyy. Teoreettisena viitekehyksenä hyödynnetään funktionaalista näkökulmaa ja siihen sisältyviä päätöksenteon vaiheiden ja vuorovaikutusfunktioiden käsitteitä. Johtoryhmää tarkastellaan hajautetun työn kontekstissa. Tutkielman tutkimusote on laadullinen, mutta se hyödyntää myös määrällisen tutkimuksen piirteitä.