"Tätä osa-aluetta ja sen merkitystä usein vähätellään" : luokanopettajaopiskelijoiden ja luokanopettajien käsityksiä TVT:n opettamisesta alakoulussa - Huttunen, Emmi (2023)
Tutkimuksessa selvitettiin luokanopettajaopiskelijoiden sekä luokanopettajana työskentelevien käsityksiä tieto- ja viestintäteknologian opettamisesta alakoulussa. Lisäksi tavoitteena oli selvittää, miten ryhmien käsitykset eroavat toisistaan. Käsityksiä vertailtiin myös Perusopetuksen opetussuunnitelman perusteisiin 2014. Tutkimuksen aineisto kerättiin avoimella sähköisellä lomakkeella ja 39 vastausta analysoitiin fenomenografisesti.