Työajan lyhentämisen ekologiset vaikutukset - systemaattinen kirjallisuuskatsaus - Vähäkoski, Anniina (2023)
Tämän maisterintutkielman tarkoituksena on selvittää millaisia ekologisia vaikutuksia työajoilla on ja voidaanko työaikaa lyhentämällä saavuttaa positiivisia ekologisia vaikutuksia. Työajan lyhentäminen on potentiaalinen keino vähentää ilmastonmuutoksen aiheuttamia ympäristöongelmia, mutta aihetta on tutkittu vasta vähän.