Pyytämättä ja yllättäen : opettajan koettu valta opetustyön arjessa - Ruhanen, Aada (2023)
Tämän tutkimuksen tavoitteena oli opettajan kokeman ja reaalisen vallan suhteen selvittäminen niin opettajan arjessa kuin yhteiskunnallisestikin. Selvitin opettajan kokemuksia vallasta opetustyön arjessa opettajan tekemien valintojen kautta.