VR-teknologia jalkapalloharjoittelussa - Ciriaco, Eduard (2023)
VR-teknologian käyttö on viime aikoina yleistynyt paljon, erityisesti peli- ja opetusalalla, mutta sen ammattimainen käyttö kiinnostaa myös urheilussa. Tässä tutkielmassa käydään läpi virtuaalitodellisuuden käyttörajoitteita ja -mahdollisuuksia jalkapallon harjoittelussa sekä selvitetään millaisia laitteita ja sovelluksia jalkapallon harjoitteluun virtuaalitodellisuudessa tällä hetkellä on.