Tarpeellista, välttämätöntä ja itsestään selvää : Euroopan komission legitimointistrategiat Länsi-Balkan-laajentumisessa - Kunnas, Katri (2023)
Tämä tutkimus on kriittisen diskurssintutkimuksen näkökulmasta toteutettu argumentaatiotutkimus Euroopan komission edustajien käyttämistä legitimointistrategioista. Tutkimus lähtee kiinnostuksesta siihen, millaisia legitimointistrategioita Euroopan unionin edustajat käyttävät edistääkseen laajentumispolitiikkaa Länsi-Balkanilla sekä siitä, millaisia diskursseja Länsi-Balkanin ja EU:n suhteesta muodostuu heidän puheissaan.