Lasten motoristen taitojen ja koetun motorisen pätevyyden yhteys liikunnanopettajan antamaan liikunnalliseen tukeen - Heiskanen, Jannika (2023)
Tämän tutkielman tarkoituksena oli selvittää lasten motoristen taitojen ja koetun motorisen pätevyyden yhteyttä liikunnanopettajan liikunnalliseen tukeen. Tutkielmassa tarkasteltiin lasten motorisia taitoja, koettua motorista pätevyyttä ja liikunnanopettajan liikunnallista tukea, sekä selvitettiin kuinka motoriset taidot ja koettu motorinen pätevyys ovat yhteydessä liikunnanopettajan antamaan liikunnalliseen tukeen. Liikunnanopettajan liikunnallinen tuki jaettiin tässä tutkimuksessa viiteen osa-alueeseen: kannustaminen, kehuminen, osallistuminen, auttaminen ja keskusteleminen.