Yläkouluikäisten koululiikuntamotivaatio - Hellman, Inka (2023)
Tämän kandidaatintutkielman tarkoituksena oli selvittää, mitkä eri tekijät ovat yhteydessä koululiikuntamotivaatioon positiivisesti ja mitkä negatiivisesti yläkouluikäisillä nuorilla. Koululiikuntamotivaatiota tarkasteltiin koululiikunnan kiinnostavuuden ja mieluisuuden, koululiikunnassa viihtymisen sekä fyysisen aktiivisuuden näkökulmasta.