"Jos sen paperin kerran rypistää, niin kyl se vaikee on saada suoraksi" : salibandypelaajien kokemuksia valmentajan vuorovaikutusosaamisesta ja sen merkityksestä pelaajan koetulle itseluottamukselle - Kuusisto, Susanna; Aineslahti, Aino (2023)
Tässä tutkimuksessa tarkasteltiin valmentajan vuorovaikutusosaamisen merkitystä pelaajan koettuun itseluottamukseen. Tutkimuksen tarkoituksena oli kuvata ja ymmärtää, miten pelaajat kokevat valmentajan vuorovaikutusosaamisen, sekä mitkä tekijät vahvistavat ja heikentävät pelaajan koettua itseluottamusta. Tarkastelun kohteena olivat myös pelaajan ja valmentajan välinen vuorovaikutussuhde sekä joukkueen vuorovaikutus. Aihe valikoitui tutkijoiden taustan sekä mielenkiinnon myötä tunne- ja vuorovaikutustaitoihin sekä itseluottamukseen.