Juniorijoukkueen vuorovaikutusta edistäviä sekä heikentäviä tekijöitä jääkiekossa - Järvenpää, Joel (2023)
Tämän kirjallisuuskatsauksen tavoitteena oli selvittää juniorijoukkueen vuorovaikutukseen liittyviä tekijöitä jääkiekossa. Erityinen painopiste oli vuorovaikutusta edistävillä ja heikentävillä tekijöillä sekä niihin vaikuttavilla ryhmäprosesseilla. Kirjallisuuskatsauksen rajaukseksi päätyi ammattilaisurheilun ulkopuolella tavoitteellisesti harrastavat 12–22-vuotiaat nuoret jääkiekkoilijat. Jääkiekko on kokenut lajina menneiden vuosikymmenten aikana muutoksia, minkä vuoksi myös vuorovaikutuksellisen puolen tutkimus on tärkeää.