Kahden todellisuuden välissä : sosiaalisen pääoman yhteys sosiaalisessa mediassa kohdattuihin kokemuksiin - Jouhki, Jeremias (2023)
Sosiaalisesta mediasta on tullut maailmanlaajuinen ilmiö minkä avulla ihmiset voivat jakaa kuvia arjestaan tai keskustella ideoistaan julkisella kentällä mihin kuka tahansa puhelimen omistaja voi osallistua. Tästä ilmiöstä on tullut erityisesti nuorten kohdalla keskeinen osa heidän arkeaan, mahdollistaen kavereiden kanssa yhteydenpidon ja uutisten seurannan ajasta ja paikasta riippumatta kännykän avulla. Samalla julkisessa keskustelussa on herännyt huolia sosiaalisen median vaikutuksista nuorten itsetuntoon ja omakuvaan.