"We are the people of the Sun" : Northern mythology depictions in Disney's Frozen 2 - Aronen, Amanda (2023)
Sadut ja mytologiat ovat aina olleet osa kulttuurista representaatiota. Satuja on käytetty opettamaan ja ohjaamaan yhteisön jäseniä kohti haluttua käytöstä ja arvoja. Tyypillisesti nämä kertomukset sisältävät yhteisölle tärkeitä aspekteja, kuten tietoa yhteisön historiasta, elinkeinoista ja tavoista. Sadut kuvaavat sitä maailmaa ja aikaa, joissa ne on luotu. Tästä syystä satujen analysointi voi olla vaikeaa, kun nykypäivän satuja yhdistetään ja sekoitetaan vanhempiin kertomuksiin.