Pohjimmaiset asuntomarkkinat Tampereella - Hirsi, Ville-Veikko (2023)
Tämän pro gradu -tutkielman tarkoituksena on selvittää, onko nykypäivän Tampereella pohjimmaisia asuntomarkkinoita ja miten ne ilmenevät. Tutkimusmetodologisena valintana on realistinen tutkimus ja aineiston analysointiin on käytetty teemoittelevaa sisällönanalyysia.