Vanhemmat varhaiskasvatusikäisten lastensa kertomuksissa ja piirustuksissa - Mannermaa, Minna (2023)
Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, millaisena varhaiskasvatusikäiset lapset näkevät omat vanhempansa ja millaisena yhteisvanhemmuus näyttäytyy lapsille. Tutkimus oli lapsinäkökulmainen laadullinen tutkimus, jossa aineisto koostui lasten piirustuksista ja kertomuksista omista vanhemmistaan ja heidän yhteisvanhemmuudestaan.