Ohjelmontikielen vaikutus tietoturvallisuuteen - Ilmo, Sasu (2023)
Työssä tarkistellaan yleisiä tietoturvallisuusuhkia ja minkälaisia turvallisuus- mekanismeja ohjelmointikielissä on niitä vastaan toteutettu. Lisäksi mainitaan jonkin verran mahdollisia turvatoimia, kuten uusia kieliä ja tapoja skannata koodia tietoturvaongelmian varalta.