Tein, näin ja koin : kokemuksia luokanopettajien ammatillisesta kehittymisestä - Infusino, Laura; Pentti, Janina (2023)
Tässä laadullisessa tutkimuksessa tarkastelun kohteena olivat luokanopettajien kertomukset ammatillisesta kehittymisestä. Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, millaisista kokemuksista luokanopettajien ammatillinen kehittyminen ja ammatillinen identiteetti työuran aikana on muodostunut.