Henkilöstöjohtamisen käytännöt : kausityöntekijöiden kokemuksia - Kalenius, Matti (2023)
Tutkimus käsittelee suositussa suomalaisessa kesämatkailukohteessa kausitöissä vähintään kaksi kautta olleiden työntekijöiden kokemuksia organisaatiossansa vallinneista HR-käytännöistä sekä näiden kokemusten vaikutuksia halukkuuteen palata takaisin samaan organisaatioon.