Johtajien vuorovaikutusosaamisen tutkimus viestinnän ja liiketalouden aloilla vuosina 2018–2022 : systemaattinen kirjallisuuskatsaus - Sulonen, Niko (2023)
Tässä maisterintutkielmassa tarkasteltiin systemaattisen kirjallisuuskatsauksen avulla johtajien vuorovaikutusosaamiseen liittyvää tutkimusta. Työn tavoitteena oli luoda jäsennelty, kokoava yleiskatsaus aiheen tutkimuksista vuosina 2018–2022. Työtä ohjanneet tutkimuskysymykset tarkastelivat sitä, kuinka johtajien vuorovaikutusosaamista on tutkittu, mihin aiheisiin ja ilmiöihin tutkimuksissa on keskitytty ja minkälaisia merkityksiä johtajien vuorovaikutusosaamiselle on tutkimuksissa annettu.