Isien kokemuksia isyyteen kohdistuvista odotuksista - Kreus, Kimmo (2023)
Pro gradu- tutkielman tarkoitus oli selvittää isien kokemia odotuksia isyyteen liittyen. Samalla tavoitteena oli kuvailla, miten isät kokevat vastaavansa näihin odotuksiin isänä toimiessaan. Tutkimuksen teoreettisena viitekehyksenä toimi Brofenbrennerin ekologisten systeemien teoria. Tutkimuksen aineisto koostui 41 isän Webropol- lomakkeen vastauksista, joissa isät vastasivat isyyden odotuksia koskeviin