Yhdessä kohti entistä parempaa urheilumaailmaa : Älä riko urheilua -kampanjan Instagram-viestinnässä rakentuva yhteisö organisaatiomaisena toimijana - Nokelainen, Sanni (2023)
Tämän maisterintutkielman tavoitteena oli kuvata yhteisöä, joka rakentui Älä riko urheilua -kampanjaan liittyvässä Instagram-viestinnässä, ja tunnistaa viestinnästä organisaatiomaiselle toimijalle tyypillisiä ominaisuuksia. Tutkielman aineisto koostui 70 Instagram-postauksesta, joita Älä riko urheilua -kampanjaan mukaan lähteneet toimijat olivat julkaisseet. Aineistonkeruumenetelmänä toimi verkkoetnografia ja analyysimenetelmänä laadullinen multimodaalinen sisällönanalyysi.