Suostuttelevuuden rakentuminen taiteilija-kehittäjien myynnillisissä esittelypuheissa - Wehrt, Camilla von (2023)
Nykytyöelämän toimintatavat sekä työympäristöt ovat jo jonkin aikaa olleet muutoksessa, ja muutosten myötä uusia, vuorovaikutteisempia työskentelytapoja tarvitaan enemmän kuin aiemmin. Muun muassa näiden muutoskulkujen myötä nykypäivän työelämään on auennut mahdollisuus taiteilijoille työelämän asiantuntijoina, taiteilija-kehittäjinä. Tässä maisterintutkielmassa tarkastellaan tämän uuden asiantuntijaprofession, taiteilija-kehittäjien myynnillisten esittelypuheiden suostuttelevuuden rakentumista. Tutkimus pohjautuu seuraaviin tutkimuskysymyksiin: