Adolf Hitlerin oluttupavallankaappauksen oikeudenkäynti suomalaisessa lehdistössä 1924 - Niinimäki, Antti (2023)
Kandidaatintutkimuksessani selvitän miten suomalainen lehdistö reagoi Adolf Hitlerin oluttupavallankaappausyrityksen oikeudenkäyntiin.