Työn imua mahdollistava vuorovaikutus työyhteisössä : blogi työnäytteenä - Kivi, Katariina; Tähkänen, Oona (2023)
Tämän työnäytetyyppisen opinnäytetyön tavoitteena on tarkastella työn imua mahdollistavaa työyhteisön vuorovaikutusta työn voimavarana ja jakaa asiantuntija- ja tutkimustietoa työn imun ja työyhteisön vuorovaikutuksen yhteyksistä. Tämä opinnäytetyö koostuu kahdesta koko opinnäytetyöhön johdattelevasta luvusta, teoreettisesta taustasta, työnäytteen eli Tutkimusmatkalla työyhteisön vuorovaikutukseen -blogin ja sen toteutuksen raportoinnin, sekä koko opinnäytetyötä koskevan pohdinnan ja päätännön. Blogi on luotu erilliselle verkkoalustalle eli opinnäyte sisältää tämän raportin lisäksi myös muuta verkkomateriaalia.