1970 Euroopan luonnonsuojeluvuosi suomalaisissa kansakouluissa - Komulainen, Jutta (2023)
Kandidaatintutkielmassani käsittelen 1970 Euroopan luonnonsuojeluvuotta suomalaisten kansakoulujen kontekstissa. Perehdyn diskurssianalyysin kautta pääasiassa asian ympärillä käytyihin keskusteluihin ja luonnonsuojeluvuodelle asetettuihin tavoitteisiin opetuksessa.