Etänä toteutettavan pariohjelmoinnin hyödyt ja haitat - Koivisto, Antton (2023)
Tässä kandidaatintutkielmassa selvitetään etänä toteutettavan pariohjelmoinnin hyötyjä sekä haittoja verrattuna samassa tilassa toteutettavaan pariohjelmointiin ja ohjelmointiin yksin.