Urheilu-uutisia kuoleman kentiltä : jalkapallon Qatarin MM-kisat 2022 Ylen Urheiluruudussa - Politi, Alberto (2023)
Qatarissa pelattujen vuoden 2022 miesten jalkapallon MM-kisojen uutisointi oli haasteellinen tehtävä Ylen urheilutoimitukselle. Qatarin kisaisännyyteen liittyy räikeitä eettisiä epäkohtia, jotka vastuullista urheilujournalismia harjoittavien tahojen on tuotava esiin. Samaan aikaan Yleltä odotetaan kuitenkin myös urheilumaailman elämysten tuottamista suomalaisille. Aiemman tutkimuksen perustella urheilujournalismissa painotetaan vahvasti elämysten välittämistä ilmiöuutisoinnin kustannuksella.