Työyhteisön hybridityökäytänteiden kehittäminen vuorovaikutuksen näkökulmasta - Lajunen, Jutta (2023)
Tämän työnäytetyyppisen maisterintutkielman tavoitteena on tarkastella hybridityötä vuorovaikutuksen näkökulmasta työyhteisön kontekstissa. Keskityn erityisesti työn organisoinnin, työhyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden kysymyksiin niin koko työyhteisön kuin sen yksittäisten jäsenten näkökulmista. Lisäksi tavoitteenani on tuottaa viestintätoimistolle valmennusmateriaalit, joilla voidaan tukea työyhteisön hybridityökäytänteiden kehittämistä. Valmennusmateriaalit koostuvat valmennustarveanalyysin ohjeistuksesta ja haastattelurungosta sekä itse valmennuksen esitysmateriaalista. Projekti toteutetaan suomalaiselle strategiselle viestintätoimistolle nimeltä Ahjo Communications Oy, joka saa materiaalit käyttöönsä.