"Kun vanhoista saa vähän rahaa takaisin, voi taas ostaa uutta" : kehysanalyysi kulutukseen liitetyistä merkityksistä kierrätystä koskevassa keskustelussa - Kauppinen, Anna-Emilia (2023)
Tutkielmassa tarkastellaan kulutukseen liitettyjä merkityksiä kierrätyksen kontekstissa. Tutkielman tarkoituksena oli selvittää, miten erilaiset kulutukseen liitetyt merkitykset tulevat ilmi kierrätystä koskevassa keskustelussa.