Perheen sosioekonomisen aseman yhteys lasten ja nuorten hampaiden harjaukseen - Kärnä, Laura (2023)
Tämän systemaattisen kirjallisuuskatsauksen tarkoituksena on selvittää, onko perheen sosioekonomisella asemalla yhteyttä lasten ja nuorten hampaiden harjaukseen, ja jos yhteys on, miten perheen sosioekonominen asema on yhteydessä hampaiden harjaukseen.