Miten sosiaalisen median algoritmit vaikuttavat kuluttajien ostokäyttäytymiseen vaikuttajamarkkinoinnin näkökulmasta - Meri, Juho (2023)
Tässä kirjallisuuskatsauksessa perehdytään sosiaaliseen mediaan ja sen vaikutukseen kuluttajien ostokäyttäytymisessä. Näkökulmana ovat algoritmit ja vaikuttajamarkkinointi. Katsauksessa selvitetään, miten suuri vaikutus erityisesti vaikuttajamarkkinoinnilla on kuluttajien ostokäyttäytymisen ja, että tarvitaanko aiheesta lisää tutkimusta.