Cringeworthy : a corpus approach to how the word ’cringe’ is used in media - Tiainen, Anton (2022)
‘Cringe’ sana omaa mielenkiintoisen paikan Englannin kielessä, sillä sitä pystyisi käyttämään sekä predikaattina että adjektiivina lauseessa. Vaikka muutos on tuore, sanaa käytetään puhekielessä sekä adjektiivina että predikaattina. Tämän muutoksen voi nähdä sekä kirjoitetussa verkko kirjoituksessa että puhekielessä. Internet on antanut kielelle mahdollisuuden kehittyä nopeasti.