Energiakriisin diskursiivinen rakentuminen verkkokeskustelussa - Parhiala, Antti (2023)
Tutkimuksen tavoitteena on selvittää, millä tavoin energiakriisiä merkityksellistetään Suomi24-verkkokeskustelualustalla. Aihe on ajankohtainen, sillä vuonna 2022 alkaneen Venäjän ja Ukrainan välisen sodan seuraukset ovat laajoja ja kauaskantoisia. Lingvististä tutkimusta ei aiheesta ole vielä tehty, joten energiakriisin merkityksellistämisen tarkastelu tarjoaa ilmiöön lingvistisen ensisilmäyksen.