Die Auswirkungen von Corona auf die deutsche Wirtschaft - Uecker, Jarmo (2023)
Tässä kandidaatintutkielmassa keskitytään koronan aiheuttamiin taloudellisiin vaikutuksiin Saksassa ja tarkastellaan kriittisen diskurssianalyysin avulla, miten nämä vaikutukset ilmenevät kahdessa valitussa saksankielisessä media-artikkelissa. Korona aiheutti vuonna 2020 ympäri maailmaa taloudellisen laman, joka edelleen vaikuttaa maailman taloudessa. Tämä talouslama on herättänyt keskustelua medioissa.