Datan tarkistussummia tukevat tiedostojärjestelmät ja niiden edut datan oikeellisuuden tarkistamisessa - Pörhö, Paavo (2023)
Tutkielmassa selvitetään datan eheystarkistuksia tukevien tiedostojärjestelmien etuja datan oikeellisuuden tarkistamisessa. Tutkielmassa käydään myös läpi vaihtoehtoisia toteutuksia ja niiden etuja kyseisiin tiedostojärjestelmiin nähden.