”Jyväskylän vihreä kevät” : Jyväskylän vihreiden kaupunginvaltuutettujen kampanjaretoriikka kuntavaaleissa 2017 - Nissinen, Niilo (2022)
Vihreä Liitto tuplasi Jyväskylässä 9.4.2017 pidetyissä vaaleissa sekä valtuustopaikkansa että äänimääräänsä vuoden 2012 vaaleihin nähden. Jyväskylästä tuli ensimmäinen kunta Suomessa, jossa vihreät nousivat suurimmaksi puolueeksi.