Perronin ja Frobeniuksen lause - Huupponen, Tuukka (2023)
Tässä tutkielmassa perehdytään matriisiteoriaan. Tarkastelu keskittyy neliömatriiseihin, niiden ominaisarvoihin ja niitä vastaaviin ominaisvektoreihin. Tarkastelu rajataan kahteen osaan, joista toiseen esitetään käytännönsovellus, jossa tarkastellaan Googlen hakukoneen toiminnan matemaattista taustaa.