Self-compassion in learning : primary school teachers’ perspectives - Pulkkinen, Iina; Lakaniemi, Sonja (2023)
Tämä laadullinen tutkimus tarkastelee itsemyötätuntoa suomalaisten alakoulun opettajien käsitysten ja opetusmenetelmien näkökulmasta. Tutkimuksen tavoitteena on tarkastella, miten itsemyötätunto on osana opettajien opetusmenetelmiä sekä ajatusmalleja. Lisäksi tavoitteena on osoittaa kehityksen paikkoja, jotta itsemyötätuntoa voitaisiin harjoitella entistä paremmin.