Koetun autonomian tunne joukkueurheilussa - Martikainen, Aapo; Dyster, Joona (2023)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää alle 18- ja alle 20-vuotiaiden joukkueissa pelaavien jalkapallon- ja jääkiekonpelaajien koettua autonomian tunnetta. Lisäksi tutkimuksen avulla selvitettiin, miten nuorten ikä ja laji vaikuttivat koetun autonomian tunteeseen ja miten autonomian tunne muuttuu kilpailukauden aikana.