Pilvipalvelumallien tietoturvariskejä ja niiden torjunta - Korajoki, Niko (2023)
Tämän kandidaatintutkielma tarkoituksena on kartoittaa pilvipalvelumalleja ja niiden tietoturvariskejä. Tutkielman ajatuksena on käydä läpi millaisia tietoturvariskejä eri pilvipalvelumalleihin kohdistuu, ja millaisia keinoja niiden torjumiseksi on olemassa. Tutkielma on toteutettu kirjallisuuskatsauksena.