Väistäminen - Pajulahti, Matti (2023)
Tässä kandidaatintutkielmassa tutkin omaa polkuani kirjoittamisen ja taiteiden pariin. Tutkielman aloittaminen aiheutti suurta vastustusta. Pysähdyin kartoittamaan mistä tuo vastustus oikein kumpuaa, missä kirjoittamiseni motiivit ylipäänsä sijaitsevat sekä mistä kaikki ankarat ajatukset taiteen tekemisen oikeutuksesta ovat peräisin.