Verkkosisältöjen saavutettavuuden edistäminen vuorovaikutussuunnittelun avulla - Rähmönen, Anton (2023)
Kirjallisuuskatsauksen tarkoituksena on selvittää kuinka vuorovaikutussuunnittelun avulla voidaan edistää verkkosisältöjen saavutettavuutta. Vuorovaikutussuunnittelussa keskitytään käyttäjän ja järjestelmä väliseen vuorovaikutukseen. Saavutettavuutta edistävillä ratkaisuilla voidaan parantaa myös tavallisen käyttäjän verkkosisältökokemusta.