Kestävyys harvaan asutun maaseudun pienten kuntien strategioissa : kestävä kehitys Kannonkosken, Kivijärven ja Kyyjärven kuntastrategioissa - Kataja, Emma (2023)
Suomalaiset kunnat ja hallintojärjestelmä ovat kokeneet suuria muutoksia ajan saatossa. Pienet maaseutukunnat ovat kiinnostavassa asemassa muutosten aallokossa ja näin ollen niiden strategiatyö on erityisen tärkeää. Kestävä kehitys on oiva viitekehys tarkastella kuntien suunnitelmia, sillä sen avulla kuntien toimialoja voi analysoida taloudellisen, ekologisen, sosiaalisen sekä kulttuurisen ulottuvuuden kautta.