Koneoppimisen hyödyntäminen esineiden internetin kyberturvallisuudessa - Kattelus, Eetu (2023)
Esineiden internet koostuu toisiinsa verkon välityksellä kommunikoivista laitteista. Kyberturvallisuus näissä laitteissa on usein riittämätön, mikä olisi tärkeää saada ajan tasalle laitteiden alati kasvavan määrän vuoksi. Koneoppimista pidetään yhtenä mahdollisena vastauksena tässä sekä yleisesti kyberturvallisuuden ylläpitämisessä ja parantamisessa. Tässä tutkielmassa on tarkoitus tutkia, miten koneoppimista voitaisiin hyödyntää esineiden internetin kyberturvallisuuden parantamisessa.