Juniorivalmentajien vuorovaikutuskeinot otteluissa - Levaniemi, Linda (2023)
Tämän Pro gradu-tutkielman tavoitteena oli lisätä ymmärrystä juniorivalmentajien käyttämistä vuorovaikutuskeinoista ottelun aikana. Tutkimuksessa pyrittiin selvittämään, mitä vuorovaikutuskeinoja valmentajat käyttävät ottelutilanteissa ja mitkä tekijät vaikuttavat kyseisten vuorovaikutuskeinojen valintaan.