Peli, jota pelataan : työnhakijoiden kokemuksia työttömyydestä ja ohjauspalveluiden käytänteistä - Nissinen, Mette (2023)
Tutkielma käsittelee työnhakijoiden kokemuksia työttömyydestä ja työvoimapalveluiden ohjauskäytänteistä. Ohjauspalveluiden käytänteiden toimivuutta tarkastellaan toimijuuden tukemisen näkökulmasta. Tutkimuskonteksti kiinnittyy aiempaan tutkimukseen ja yleisempään yhteiskunnalliseen keskusteluun aktiivisen työvoimapolitiikan kehityksestä ja vaikutuksista työnhakijoihin.