Massamuistin korruptoinnin tutkiminen ja sen korjaus - Mironenko, Elena (2023)
Tutkielman tavoitteena on avata SSD- ja HDD-kovalevyjen konkreettista toimintaa sekä selvittää datan häviämisen syitä. Aihe on valittu pohjautuen omaan henkilökohtaiseen kokemukseen ja siitä herättäneen mielenkiinnon vuoksi. Johdannossa avataan tarkemmin tutkittavan aiheen rajaus sekä tärkeimmät kysymykset, joihin olisi tarkoitus löytää vastaus. Lisäksi avataan kappaleiden käsiteltävät asiat ja niiden lähestymistavat. Johtopäätöksessä tuodaan tutkielman yhteenveto ja mahdolliset vastaukset sekä pohdinnat kysymyksiin.